Schrijf je in

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Vestiging Velp

Omzorg is sinds 2006 in Velp gevestigd. Vanuit deze vestiging werkt Anne-Marie Troost met haar team in de regio Arnhem en omliggend in de richting Zutphen, Ede en Nijmegen.

De medewerkers van kantoor Velp denken met u mee, of het nu gaat om informatie over een begeleidingsvraag,  inzet van 24-uurs zorg of de mogelijkheid voor mantelzorgondersteuning. Ditzelfde geldt voor  onze ervaren verzorgenden en verpleegkundigen met een groot hart voor de zorg. Met elkaar zorgen we dat de zorg die u wenst gerealiseerd wordt.

Anne-MarieVestigingscoördinator

Sinds mei 2012 ben ik werkzaam bij Omzorg als intercedent en werk ik met plezier met mijn collega’s samen. Vanaf 1 januari 2019 ben ik vestigingscoördinator en kunt u bij mij terecht met al uw vragen.

Voorheen heb ik vele jaren gewerkt in verzorging- en verpleeghuizen als dagbestedingscoach. Daar heb ik veel kennis opgedaan omtrent het ziektebeeld dementie. Nu ben ik met veel plezier aan de ‘andere kant’ van de zorg werkzaam. Ik heb zodanig de nodige kennis opgedaan en adviseer graag over zorginzet op basis van een persoonsgebonden budget en andere vormen van financiering.

AnnetIntercedente

Bij Annet staat betrokkenheid voorop; zij denkt graag mee met cliënten en kan zich goed in situaties inleven. 

NathalieIntercedente

Nathalie heeft het maken van een goede match tussen cliënt en zorgverlener in de vingers. Ook zoekt zij belangrijke samenwerkingen op.

Vestiging Velp

Rozendaalselaan 21
6881 KX Velp GLD
Tel: 026 – 364 4 364
velp@omzorg.nl

Schrijf je in bij deze vestiging