Schrijf je in

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Onze werkwijze

Nadat je jezelf hebt ingeschreven of hebt gereageerd op een van onze opdrachten, kun je in vijf eenvoudige stappen starten via Omzorg.

 • 1. Inschrijfproces

  Na aanmelding screenen we iedere zorgverlener. Na ontvangst van benodigde documenten en een positieve screening nemen we contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.
 • 2. Kennismaking

  Wij vinden het belangrijk om jou als zelfstandige zorgverlener persoonlijk te leren kennen. Daarom nodigen we je graag uit voor een gesprek. We beantwoorden je vragen en zorgen samen dat alle papieren op orde zijn.
 • Omzorg stelt met u een zorgplan op, dat toegankelijk is voor mantelzorgers en vrijwilligers.

  3. Centrale administratie

  Jij hoeft je niet druk te maken over de planning of het regelen van administratieve verwerking van bijvoorbeeld facturen of overeenkomsten. Dat doen wij voor je. Zo kun jij je volledig storten op de zorg voor jouw cliënt.
 • Op basis van uw voorkeuren formeert Omzorg een zorgteam van gediplomeerde professionals. Het team is klein, dus u heeft altijd een bekende over de vloer.

  4. Opdrachten

  Op basis van jouw voorkeuren, werkervaring en opleidingsniveau zullen we je opdrachten voorleggen. Zowel voor particuliere cliënten als organisaties waarmee wij samenwerken stellen wij een team samen en plannen een rooster.
 • Omzorg gaat met uw zorgteam en het afgesproken zorgplan van start. U kun dag en nacht terecht met vragen bij uw persoonlijke aanspreekpunt.

  5. Start!

  Via ons zorgverlenersportaal ontvang je alle nodige informatie zodat je aan de slag kunt. Wij ondersteunen je doorlopend.
Start met inschrijven