Schrijf je in

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Over Omzorg

Omzorg richt zich specifiek op de ouderenzorg en is gespecialiseerd in diensten die in de reguliere zorg moeilijker te krijgen zijn. Denk hierbij aan blokken van vele uren of dagen achter elkaar voor cliënten, bijvoorbeeld in terminale situaties, na ziekenhuisopnames of in gevallen van dementie. Ook biedt Omzorg begeleiding bij eenzame mensen om hun dagritme te ondersteunen.

Omzorg is een intermediair tussen vraag en aanbod, een echt servicebedrijf, gericht op maatwerkoplossingen. Zo kunnen cliënten (of hun familie) hun eigen team van zorgverleners samenstellen die passen bij hun persoonlijkheid of behoefte. Omzorg adviseert cliënten met zaken rondom PGB en verzorgt administratie en planning.

Omzorg beschikt over een uitstekende reputatie. Het bedrijf heeft veel cliënten met een langdurige zorgvraag en werkt daarnaast voor thuiszorginstellingen en hospices.

Jij & Omzorg

Wij werken met een geselecteerde, stabiele en kwalitatieve groep aan zelfstandige zorgondernemers (ZZP-ers) die de zorg uitvoeren. Wij zorgen niet alleen voor veel beschikbare opdrachten. Wij nemen jou als ZZP-er een stuk van de administratie uit handen. Denk hierbij aan overeenkomsten met cliënten, roostering en facturatie.

Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons team aan zorgverleners, en komen dan ook graag met je in contact!


“Ik hoef nu veel minder tijd aan administratie te besteden dan in mijn vorige baan en heb veel meer tijd om een echte band op te bouwen met mijn cliënt.” – Karin

Wat voor soort werk ga je via Omzorg doen?

Omzorg richt zich op de doelgroep ouderen en is gespecialiseerd in langer aaneengesloten zorgmomenten die je 1-op-1 bij iemand levert. De zorgvragen bestaan uit persoonlijke verzorging en verpleging, maar ook gezelschap en begeleiding, afhankelijk van de behoefte van de cliënt. Voor iedere zorgvraag gaan wij opzoek naar een passende match, zowel voor jou als zorgverlener als voor de cliënt, zodat we gaan voor duurzame relaties!

Verzorging en verpleging, overdag en in de nacht

Werkzaamheden waar je je mee bezig gaat houden zijn dagelijkse handelingen zoals eten en drinken, wassen en aankleden, medicatie aanrijken of toedienen, transfers en zo nodig verpleegtechnische handelingen. Naast deze noodzakelijke zorg kan er in de particuliere thuiszorg tijd gemaakt worden voor (extra) persoonlijke aandacht. Omdat de momenten dat je bij iemand bent altijd vanaf drie uur (t/m 24 uur) aaneengesloten zijn.

Nachtzorg

Nachtzorg biedt Omzorg in twee varianten; slaapnacht of waaknacht. Tijdens een slaapnacht slaap je bij de cliënt thuis en bied je zonodig hulp bij toiletgang of verwardheid. Bij een waaknacht ondersteun je de cliënt gedurende de gehele nacht. Bijvoorbeeld in de terminale fase, waarbij een toeziend oog maar vooral ook warmte en nabijheid van grote waarde zijn.

24-uurs zorg

Via Omzorg bieden onze zzp-ers ook 24-uurszorg. Dat betekent dat er 24 uur per dag een zzp-er in huis is bij een client om te helpen bij de nodige zorg en het bieden van begeleiding. Vaak is dit een alternatief voor opname, waarmee thuis wonen, in de vertrouwde omgeving, mogelijk blijft. Bij 24-uurs zorg wordt je onderdeel van een vast zorgteam bestaande uit ongeveer drie tot vijf zorgverleners. Ook in geval van zorg in de laatste levensfase biedt 24-uurs zorg de mogelijkheid om thuis te blijven. Omzorg werkt nauw samen met thuiszorgorganisaties voor de beste zorg thuis tot overlijden.

Gezelschap en begeleiding

Omzorg biedt naast verzorgingen verpleging ook enkel gezelschap en begeleiding. Voorbeelden zijn het maken van een uitstapje, een wandeling of koken van een maaltijd, voorlezen, zingen of het begeleiden naar een afspraak.

Jouw contactpersoon

Jouw contactpersoon

Esmée beantwoordt graag jouw vragen. Bel via 085-0160238 of klik door voor meer informatie over onze vestigingen.

Ontmoet ons team
Inschrijven

Inschrijven

Ben jij op zoek naar opdrachten met ruimte voor aandacht voor je cliënten en werk dat tegemoetkomt aan jouw wensen? Schrijf je in!

Schrijf je in

Waarom Omzorg?

  • Aandacht voor je cliënt
  • 1-op-1 zorg bieden
  • Werken wanneer jou past
  • Veel opdrachten
  • Administratie uit handen