Schrijf je in

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Zorgverlenersportaal

Ben je op zoek naar het Omzorg zorgverlenersportaal? Klik dan op de groene knop om in te loggen.

Zorgverleners die werken via Omzorg maken gebruik van de Omzorg webapplicatie. Het geeft inzicht in de eigen gegevens, cliëntgegevens, roosters, gewerkte diensten, facturen en meer. Door regelmatig in te loggen kun je de gegevens controleren, je beschikbaarheid doorgeven en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen. Inloggen kan eenvoudig in de internetbrowser van een computer, tablet én smartphone door op de volgende url te klikken: https://zv.adminizorg.nl/. De volgende functies behoren tot de mogelijkheden:

Inloggen

Via de groene knop op deze pagina kom je terecht op onderstaand inlogscherm. Hier voer je jouw e-mailadres in en het wachtwoord dat je per e-mail hebt ontvangen en zelf hebt ingesteld. Nieuwe zorgverleners krijgen bij aanvang een uitnodiging per e-mail om gebruiker van het Omzorg zorgverlenersportaal te worden.

Jouw profiel

In het tabblad “profiel” vind je jouw persoonlijke gegevens. Onder deze gegevens kun je tabbladen vinden die bijvoorbeeld je afgelopen diensten en gekoppelde documenten vertonen.

Rooster

Het volgende tabblad heet “rooster” en hier vind je jouw geplande diensten. In een handig agenda-overzicht zie je precies op welke dagen en tijden je bij welke cliënt gaat werken. Met de knop linksboven kun je wisselen tussen de verschillende maanden.

Cliënten

In het tabblad “cliënten” vind je een overzicht van de cliënten waar je op dit moment werkt. Ook is de historie van je recente plaatsingen terug te vinden. Per cliënt is er specifieke informatie inzichtelijk. Hieronder vallen: cliëntinformatie, contactpersoon, het zorgteam en het rooster. Zo kun je de meest relevante informatie voor jouw cliënt eenvoudig opzoeken, waar je ook bent en wanneer je wilt.

Beschikbaarheid

Het is prettig voor iedereen om een actueel overzicht te hebben van de momenten waarop je beschikbaar bent om te werken. Dit kun je zelf opgeven onder het tabblad “beschikbaarheid”. Je kunt ver vooruit plannen en ook aangeven wanneer je niet kunt of bijvoorbeeld op vakantie bent. Wij adviseren om je beschikbaarheid elke maand te controleren en eventueel bij te werken.

Facturen

Onder het tabblad “facturen” krijg je een overzicht van de facturen en de mogelijkheid om deze te downloaden. Met behulp van het filter zijn specifieke facturen op te vragen, bijvoorbeeld per cliënt of periode.

Zorgverleners Applicatie Omzorg op je mobiele telefoon

De zorgverleners applicatie van Omzorg kun je op je smartphone openen door de volgende url in je internetbrowser te openen: https://zv.adminizorg.nl/.

Aangezien je er regelmatig op zult inloggen adviseren wij om een snelkoppeling te maken op je telefoon. Zo kun je het portaal openen alsof het een app is.

Heb je nog vragen over het Omzorg zorgverlenersportaal? Neem dan contact op via het contactformulier.