Schrijf je in

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Vestiging Zeist

Omzorg vindt haar oorsprong in Zeist en is hier sinds 1999 gevestigd. Wat begon als een klein bureau in de thuiszorg, groeide uit naar een vestiging met een breed werkgebied bestaande uit regio Utrecht en een groot deel van de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Vanuit vestiging Zeist werkt ons betrokken team aan zorg op maat voor alle cliënten. Samen met u brengen wij uw zorgvraag in kaart en bouwen wij van daaruit aan een goed passend vast team van gekwalificeerde zorgverleners.
Voor het vrijblijvend inwinnen van informatie en advies bent u van harte welkom voor een persoonlijk gesprek. Of het nu gaat om voorlichting over een persoonsgebonden budget (PGB), de inzet van nachtzorg of de mogelijkheden voor het ontlasten van de mantelzorger. Omzorg helpt u graag.

Esmée GillieronVestigingscoördinator

Als vestigingscoördinator bij Omzorg vorm ik samen met mijn collega’s een betrokken team waarbij een persoonlijke en klantgerichte aanpak heel belangrijk is. Dat is wat mij het meeste aanspreekt in deze functie. Mijn ervaring als intercedente in de ouderenzorg komt hierbij uitstekend van pas. Ook kijk ik graag mee met wat er nodig is binnen uw situatie om optimale zorg te kunnen verlenen. De cliënt staat centraal in onze dienstverlening, of het nu gaat om het vinden van de juiste persoonlijke match in het samenstellen van het zorgteam, de ondersteuning van u als mantelzorger of de advisering rondom een persoonsgebonden budget.

DoenjaIntercedente

Doenja heeft als verpleegkundige inzicht in complexe zorgsituaties en weet hierdoor de zorgvraag goed in te schatten.

CarolineIntercedente

Caroline heeft een brede achtergrond. Haar persoonlijke ervaring met zorg thuis maakt dat zij de beste zorg voor iedereen wil organiseren!

Vestiging Zeist

Het Rond 6D
3701 HS Zeist
Tel: 030 – 298 0 779
zeist@omzorg.nl

Schrijf je in bij deze vestiging