Schrijf je in

Altijd bereikbaar via 085-0160238

Altijd bereikbaar via 085-0160238

30/06/2021

Terugblik OmzorgDOET

Handen uit de mouwen

Ondanks dat het een ander jaar dan anders was, hebben we toch een aantal cliënten blij kunnen maken met hulp vanuit de OmzorgDOET actie. OmzorgDOET stond dit jaar in het teken van buiten om toch de hulp met inachtneming van de coronamaatregelen te kunnen bieden. Zo staken Omzorgmedewerkers Doenja en Donnée de handen uit de mouwen en hielpen zij in de tuin met onder andere snoeiwerkzaamheden. Het werd een gezellige ochtend waarbij cliënt en medewerkers elkaar op een andere manier beter hebben leren kennen.

Op de planning staat nog een uitstapje naar een klimbos waar Michiel van Omzorg op grote hoogte ondersteunt. Een avontuurlijk uitstapje met een cliënt, wiens droom om eens te klimmen op deze manier uitkomt.

Dankbaar en blij

Cliënten die gebruik maakten van de OmzorgDOET actie toonden hun dankbaarheid. “Dank voor jullie hulp in mijn tuin, het is grandioos wat jullie hebben gedaan!” Ook onze medewerkers waren verheugd om cliënten op deze praktische manier te helpen en zo ook wat extra persoonlijke aandacht te kunnen geven in deze bijzondere periode. Team Omzorg ziet ernaar uit om u ook volgend jaar weer een mooie dag te bezorgen!

Terug naar het nieuwsoverzicht